2-CYCLE POWER SAW OIL

Vaj motori me cilësi të lartë i zhvilluar posaçërisht për motorë me ftohje ajri me 2 goditje. Ai tejkalon rregulloret e rrepta të të gjithë prodhuesve kryesorë të AP me sharrë elektrike API. Për lubrifikimin optimal dhe mbrojtjen e konsumit dhe me kërkesë të lartë. Me mbrojtje të konsiderueshme nga korrozioni. Mban motorin të pastër. Testuar në katalizatorë.

Projektuar për motorë me dhe pa katalizatorë. E përputhshme me karburantet pa plumb. Shkalla e ndërhyrjes në përputhshmëri me rekomandimet e prodhuesit.

Meritimi:

    • API TC

Variantet e produktit:

Product Name SKU Bundle languages
2-Cycle Power Saw Oil 1282 1 l Canister plastic D
2-Cycle Power Saw Oil 8035 1 l Canister plastic D-RUS-UA

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.