ACTIVE PRIMER

Prajmer i zi që përmban shkrirës që në mënyrë fizikale dhe kimike e thanë dhe e siguron ngjitjen midis qeramikës, qelqit dhe ngjitësit të panelit. Shërben gjithashtu si mbrojtje ndaj rrezeve ultravioletë.

Për përgatitjen sipërfaqeve të qelqit, qeramikës dhe llakut, si dhe një sipërfaqe për shtypjen në format të madh. Shërben gjithashtu si një aktivizues PU për mbetjet PUR, parashtresat PUR (PAAS) dhe injeksione anësore RIM (p.sh. PVC, PUR).

Kat. Nr: 6180

Përdorimi: Para aplikimit të prajmerit, duhet të theksohet se sipërfaqja e lidhjes duhet të pastrohet në mënyrë që të jetë e pastër dhe pa yndyrë. Ne ju rekomandojmë pastrim me Liquiclean 1599 ose Cleaner dhe Thinner në zonën e lidhjes së trupit të fllanxhës, si dhe xhamin e përparmë dhe për shtypjen e qeramikës. Kërkohet pastrimi shtesë me Liqui Moly Window Cleaner Foam për të hequr të gjitha ndotësit. Shkundni prajmerin mirë (të paktën 45 sekonda pasi topat e çelikut kanë punuar lirshëm në hapësirën e shisheve të aluminit) para përdorimit.

Shënim: Ky produkt është i ndjeshëm ndaj lagështirës. Përmbajtja e mbetur e tubës dhe kontejnerëve 30 ml do të hidhen pasi të përdoren një herë. Kanaçet prej 100 ml që janë hapur duhet të mbyllen përsëri menjëherë pas nxjerrjes së përmbajtjes dhe të përdoren brenda 3 ditëve.

Paketimi: 10 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.