Aditivet per stinen e dimrit: nje shtese vitaminash per motorrin e automjeteve.

Siguri gjate stines se dimrit

Ndihesh pa deshire , I lodhur dhe letargjik(I pergjumur)? Ndoshta dimri po ndikon : ose nje grib I keq dhe me pasajot e tij  klasike. Shume njerez preferojne te ushqehen me shume fruta dhe vitamina ne fillim ne menyre qe te forcojne sistemin e tyre imunitar si nje mase paraprake.  Duhet te besh te njejten gje edhe me motorrin e makines tende: I ftoti I akullt ka nje ndikim te madh mbi te –tensioni rritet ndjeshem.

Nese ti po e nxjerr jasht sherbimit automjetin ose e perdor ate perdite, aditivet tone dimerore  jane shume te rendesishem per automjetin tuaj sepse efekti I tyre eshte si nje shtese vitaminash  ne motor.

Super Diesel Additive

Aditivi gjithecka  beres per stinen  e dimrit. Aditivi Super Diesel  largon mbetjet nga sistemi  I njeksionit dhe nga dhoma e djegies., pengon rikthimin e tyre.  Mbas perdorimit nje motor I paster konsumon me pak karburant  dhe redukton shkarkesat ne forme tymi. Aditivi mban  paster te gjithe pjeset perberese te sistemin te injeksionit te naftes. Rrit  numrin e cetanit dhe permiresone ndezjen. Aditivi Super Diesel  garanton nje funksjonim te mire te motorrit, mbron ne te njejten kohe te gjithe sistemin e naftes nga korrozjoni dhe vjetrimi.  E  fundit por jo me pak e rendesishme, permireson, ule ndjeshem  shkarkimin ne forme tymi.

Injection Cleaner

Nje shtese vitaminash per motorrat me benzin. Injection Cleaner largon depoizitat ne sistemin e injeksionit, ne valvolat e aspirimit, ne kandele dhe ne dhomen e djegies ndalon formimin e dipozitave te reja .rregullon problemet ne ndezje dhe funksionimin e keq te motorrit. Aditivi duke u shtuar ne karburant ofron mirembajtje per te gjitjhe sisitemin e injeksiont te benzines. Ofron  mbrojtjes se te gjithe sistemit te benzines ne automjete. Injecion cleaner permison shkarkesat ne forme tymi .

Diesel Flow Fit

Problemet e naftes gjate dimrit dihen shume mire :kur ben shume ftohte carburanti ngrin. Arsyeja eshte parafina qe gjendet ne nafte. Gjate veres nuk eshte problem por gjate dimrit kur ben ftohte parafina fillon e ngrin duke kaluar nga gjendja e lengshme ne te ngurte,kristalizohet dhe kristalet bllokojne filtrin e naftes dhe motori fillon te mos marre sasine e duhur te karburantit deri ne bllokimin e filtrit dhe ndalimin e tij.

Prandaj duhet te merrni masat paraprake  dhe te siguroheni qe motorri I makines suaj te punoje ne menyre perfekte dhe ne ditet e ftohta te dimrit. Diesel Flow Fit rrit rrjedhshmerine dhe sasine e filtrimit te naftes duke bere te mundur mbrojtjen nga ngrirja te naftes deri ne temperatura -31 °C(ne varesi te cilesise se karburantit). Ky aditiv siguron nje punim perfekt te te gjithe llojeve te motorreve me nafte ne temperatura te uleta. Mos harroni qe ju do te keni efektin maksimal te ketij produkti duke e shtuar ne serbatorin e makines suaj perpara se temperaturat te fillojne te bien. Kujdes mos e mbani ne bagazh apo ne makine kete produkt.

mtx Carburettor Cleaner

Pergjate stines se ftohte nje ndihme e mire eshte vendimtare si per makinat  klasike ashtu dhe per modernet nqs lihen pushim.

MtX Carburettor Cleaner rrit performancen e motorrit te makinses suaj dhe mbron te gjithe sistemin e karburantit nga ndryshku gjate stines se ftohte te dimrit/ gjithashtu ben psatrimin e mbetjeve te depozituara ne carburator, ne valvula , ne injektore dhe ne dhomen e djegies dhe gjithashtu parandalon formimin e tyre perseri. Perdorimi I carburator cleaner  ndihmon ne konsumin e ulet te karburantit. Gjithashtu mtx cleaner ndihmon makinen tuaj dhe nqs do udhetoni me te gjate dimrit pasi parandalon carburatorin te zere akull.

Vendosja e makines ne garazh

Nqs gjate dimrit do te donit qe makinen ta vendosnit ne garazh atehere duhet te merni ne konsiderate qe dhe gjate qendrimit ne garazh makina ka nevoje per perkujdesje.

Produktet e meposhtme jane krijuar pikerisht per kete qellim

Fuel Stabilizer

Stabilizuesi I karburantit perdoret gjeresisht si neper makinan te cilat lihen per nje periudhe te gjate kohe pa u perdorur por dhe ne motorra,scootera,korreset e barit,motorsharrat dhe ne te gjithe llojet e motorrave me 2 dhe 4 kohe. Efekti I tij zgjat per nje kohe relativisht te gjate dhe mbron karburantin nga vjetersimi , oksidimi si dhe ndryshkia dhe gerryerja e gjithe sistemit te karburantit.

Anti-Bacteria Diesel Additive

Nqs lageshtia hyn ne karburant atejehere bakteriet mund te shaperndahen shume shpejt ne karburant. Nqs myky apo bakteriet hyjne ne automjet bashke me karburantin apo ujin dhe arrije ne siperfaqene midis naftes dhe ujit arehere kushtet jane ideale per bakteriet dhe mykyn. Microrganismat mund te shkaktojne probleme ne motor deri ne fikjen e tij. “ Nafte e keqe” apo” nafte me llum” siç perdoren rendom ne jeten e perditshme.

Antibakteria diesel additive eshte nje biocid me  efikasitet te larte  kunder bacterieve , majase dhe mykut. Biocidi gjate veprimit nuk krijon gerryerje dhe kjo gje eshte e vertetuar nga shume prodhues motorrash te nje game shume te gjere.

Eshte shume I favorshem dhe I dobishem te perdoret ne makinat e naftes qe jane parkuar dhe vendosur ne garazh per nje periudhe kohore shume te gjate si psh motorrat , makinat e pasagjereve ,makinat e ndertimit,makinat komerciale etj. Mund te perdoret gjithashtu dhe per sterilizimin e serbatoreve nqs kane myk apo bakterie.