AIR-CONDITIONER SYSTEM CLEANER GUN

Pistoletë për spërkatje me stërpikës rrethorë e cila spërkat me curril sferik. Rezervuari prej 1.2 litrash është i lidhur me pistoletën përmes një nyje të shpejtë të vendosur në zorrë dhe kështu siguron kushte optimale të trajtimit gjatë pastrimit.

Pastrimi i kondicionerëve industrial dhe automobilistik.

Kat. Nr:    4090

Përdorimi: Ju lutemi ndiqni procedurën e pastrimit siç përshkruhet në internet nën www.liqui-moly.com!

Paketimi: 1 copë

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.