ATF III

Vajrat bazike të përzgjedhur dhe një kombinim i aditivëve të veçantë i japin këtij vaji ATC veti të shkëlqyera. Ky vaj ka një indeks të lartë të viskozitetit, si dhe rezistencë të shkëlqyeshme ndaj agjentëve kimikë, është rezistent ndaj konsumit dhe ka një efekt të lartë të fërkimit. Është jo-shkumës dhe ka veti të mira izoluese. Është gjithashtu rezistent ndaj plakjes dhe ka veti të mira mbrojtëse nga korrozioni.

Sistemet hidraulike, sistemet e servo drejtimit, konvertuesit e momentit, marshet manuale dhe automatike – në përputhje me specifikimin e prodhuesve të automjeteve ose sistemeve të transmetimit.

Miratimi:

 • Allison C4
 • Dexron III G
 • Ford Mercon
 • Voith H55.6335.XX (G 607)

LIQUI MOLY e rekomandon për:

 • Caterpillar TO-2
 • MAN 339 Typ L1
 • MAN 339 Typ V1
 • MAN 339 Typ Z1
 • MB 236.1
 • ZF TE-ML 04D
 • ZF TE-ML 14A
 • ZF TE-ML 17C

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
ATF III 1405 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
ATF III 1043 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
ATF III 1056 5 l Canister plastic D
ATF III 1058 20 l Canister plastic D-GB
ATF III 1246 60 l Drum sheet metal D-GB
ATF III 1245 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.