Bio diesel additiv

Ky produkt është aditiv special i karburantit për automjetet që përdorin karburant bio naftë ose naftë bimore. Mbron nga depozitat e rrëshirës. Shtesa bio-nafte pastron gjithë sistemin e karburantit dhe e mban atë të pastër dhe gjithashtu siguron mbrojtje të shkëlqyeshme efektive nga korrozioni kundër bio naftës  agresive ose karburanteve bimorë. Produkti gjithashtu rrit vlerën e ketanit të karburantit.

Përdoret në automjetet që përdorin karburant bio naftë ose naftë bimore. Dozimi – 1: 280.

Каt nr 3725
Përdorimi Shtoni një paketë 250 ml për çdo 70 litër karburant për të përmirësuar vetitë e djegies. Doza: 1: 280.

-Në mënyrë që injektorët të mbahen të pastër dhe për mbrojtje nga korrozioni, shtoni aditivin çdo 2000 km në rezervuarin e karburantit naftë.

Bitodiesel Additive mund të përzihet me bionaftë në çdo kohë. Produkti përzihet automatikisht me karburantin.

 

Përmbajtja 250 ml
Paketimi 6
Lloji Aditiv  për gaz
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.