BIO SAW CHAIN OIL 68

Formulimi special i vajit biologjik për zinxhirët garanton degradim të shpejtë dhe paprekshmëri të plotë. Karakteristikat superiore të ngjitjes dhe lubrifikimit që mbrojnë të gjitha pjesët lëvizëse të zinxhirit nga harxhimi. Stabiliteti i temperaturës dhe viskoziteti i lartë garantojnë aplikimin në të dy temperaturat e larta dhe të ulëta.

Përdoret në sharrat me zinxhirë me cilësi të lartë në kushte ekstreme, siç është prerja e drurit të fortë.

Variantet e produktit

Каt nr  – 1283

Paketimi – fuçi 205 l

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.