BIO SAW CHAIN OIL

Vaj motor për sharrë elektrike me shina, bazuar në vajra bimore dhe për këtë arsye është miqësor ndaj mjedisit. Shumë e biodegradueshme (Test CEC L-33-A-94: u 21 dhe 98%). Lubrifikimi dhe performanca e jashtëzakonshme. Mbron nga harxhimi dhe gërryerja. Viskoziteti i favorshëm i këtij produkti si dhe karakteristikat e tij të larta të temperaturës garantojnë përdorimin gjatë gjithë vitit, si në temperaturë të lartë ashtu edhe në temperaturë të ulët të ajrit. Ky produkt është dhënë një medalje nga Ministria Gjermane e Pylltarisë dhe Pyjeve.

Për të gjitha sharrat me shina me cilësi të lartë. Gjithashtu i përshtatshëm për kushte ekstreme të punës, siç është prerja e drurit të fortë.

Variantet e produktit:

Product Name SKU Bundle languages
Bio Saw Chain Oil 1280 1 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Bio Saw Chain Oil 2370 1 l Canister plastic D-RUS
Bio Saw Chain Oil 1281 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.