BRAKE ANTI-SQUEAL PASTE

Material special sintetik për sistemet e frenimit. Jashtëzakonisht aderues dhe rezistent ndaj kripës që spërkatet rrugës dhe spërkatjeve të ujit. Parandalon dhe eliminon rrëshqitjen e frenave që ndodh në cilindrat e frenave, mbajtesit e frenave ose pantoflat vetë. Garanton funksionimin e suksesshëm të të gjithë sistemit të frenimit.

 

Për të gjithë sistemin e frenimit, pantofla të frenave, bulonat dhe pikat e vajosjes së frenave.

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.