BULLDOG OIL SAE 30

Vaji Bulldog prodhohet duke përdorur një proces të modifikuar. Ky produkt i rafinuar është veçanërisht i përshtatshëm për lubrifikimin e  motorëve me 2 takte me djegie të brendshme me ngrohje të integruar dhe lubrifikimin „total-loss”.

I zhvilluar posaçërisht për përdorim e Lanz bulldog motorët me 2 takte me ngrohje të integruar dhe lubrifikimin „total-loss”.

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.