CAR INTERIOR CLEANER

Agjent i lëngshëm për pastrim të butë dhe efikas si dhe për heqjen e papastërtisë nga komponentët plastikë, pëlhurat dhe mbulesat brenda makinës. Heq tërësisht papastërtitë e shkaktuara nga vaji, yndyrat, nikotina ose papastërtitë e tjera. Veçanërisht i përshtatshëm për heqjen e njollave nga pijet, ëmbëlsirat dhe nikotina

Ky produkt largon papastërtitë nga të gjitha sipërfaqet brenda makinës.

Kat nr : 1547

Përdorimi: Spërkatni pjesët e brendshme dhe sipërfaqet e automjetit tuaj që duhen pastruar ose aplikoni duke përdorur një sfungjer ose leckë të lagur. Lejoni të veprpojë sipas shkallës së ndotjes por mos lejoni që ajo të thahet. Më pas fërkojeni dhe pastaj thajeni me një leckë të pastër të lagur. Përsëriteni trajtimin nëse ndotja vazhdon.

Paketimi : 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.