За нас

OFERTA E PLOTЁ

Një markë – një zgjidhje për gjithçka! Ne jemi një nga ato markat në botë që ofrojnë një gamë të plotë të rreth 4,000 produkteve në one-stop dyqanet tona! Ne ofrojmë gamën më të gjerë dhe më të thellë të vajrave për motorr dhe vajrave për ndërruesit e shpejtësisë, aditivë për lëndët djegëse dhe vajra, […]

MADE IN GERMANY

Liqui Moly është një markë globale që eksploron, zhvillon dhe prodhon vetëm në Gjermani. Biles edhe sot. Dhe gjithmonë e ngrisim shkallën në aspektin e cilësisë dhe shërbimit në 60 vitet e fundit. Zgjidhjet tona bazohen kryesisht në recetën tonë që është testuar në mënyrë të përhershme dhe përshtatur me hulumtimet e fundit teknike. Kontrollet […]

MARKË

LIQUI MOLY është markë më popullore e vajrave të motorrit në Gjermani. Për vite të tëra, çmimet  si “Top Brand”  ose ”Best Brand”  janë një reflektim i reputacionit tonë në avantazh midis ekspertëve dhe konsumatorëve. Këto fitore nuk vijnë si rastësi apo automatikisht. Ata janë rezultat i angazhimit tonë të përditshëm. Bashkësia n’a bën më […]

VLERA

Çdo ditë ne punojmë me entuziazëm të plotë për të siguruar që besimi juaj në produktet tona është i arsyeshëm. Falë identitetit të fortë të kompanisë, ne gjithmonë i bazojmë aktivitetet tona në vlerat tuaja. Fryma e ekipit është në fokus: punojmë për të krijuar kushte optimale të punës dhe për të krijuar një klimë […]

HUMANIZËM

“Humanizmi ndërlidh” është një nga parimet më të rëndësishme udhëzuese të LIQUI MOLY-t. Dy fjalë shprehin qëndrimin tonë: miqësi pa kufij dhe kujdes e respekt për të gjithë ne. Në gjithë familjen LIQUI MOLY në botë. Ndër klientët tanë, miqtë e biznesit, kolegët dhe të afërmit. Pavarësisht nga kombësia, kultura apo feja.

QËNDRUESHMËRI

LIQUI MOLY është sinonim i shpirtit pionier, teknologjisë së përparuar dhe zhvillimit të qëndrueshëm. Po aq sa fokusi ynë të jetë në cilësinë dhe shërbimin, ne e trajtojmë energjinë si burim më të rëndësishëm të Tokës Nënë, Ne jemi të vetëdijshëm për përgjegjësinë tonë sociale. Prandaj, proceset tona të prodhimit janë të fokusuara në mënyrë […]

CILËSIA DHE MBROJTJA E MJEDISIT

Automjeti juaj është vazhdimisht në lëvizje dhe për këtë shkak është i ekspozuar ndaj ndikimeve të ndryshme të jashtme: rënia e gurëve, gërvishtja dhe shumë të tjerë. Zgjidhjet tona, si mbrojtja nga korrozionit, mbrojtja e pjesës së poshtme dhe fiksimi i hapjeve, e përgatisin automjetin tuaj në mënyrë optimale nga pasiguritë e përditshme.