Informata më të reja

Liqui Moly me muajin me te forte ne historine&  ;e tij te shitjeve.

Specialistet e vajit dhe aditiveve gjeneruan shitje ne vleren e 65 milione Euro ne muajin Mars. Liqui Moly vazhdon te  /span>rritet me shpejtesi : specialistet e vajit dhe te aditiveve arriten ne nje shifer rekord te shitjeve prej 65 milione eurove ne muajin mars,nje rritje prej 19% e krahasuar me te njejtin muaj te viti te kaluar. Ne tani po vjelim ato qe mbollem vitin e kaluar ,u shpreh Drejtori Ernst ProstNje vit me pare , kur pandemia e covid-19 u perhap dhe pa […]

Më hollësisht

Drejtuesit e makinave sportive vazhdojnë të mbështeten te LIQUI MOLY

Për herë të katërt me radhë, lexuesit e revistës gjermane Sport Auto votojnë specialistët e lubrifikantëve markën më të mirë të vajit. Për drejtuesit e makinave sportive, automjeti është më shumë se një mjet transporti. Vetëm më e mira është mjaft e mirë për kujdesin e saj. Kjo vlen edhe për vajin e motorit. Kështu […]

Më hollësisht

Liqui Moly dhuron edhe nje here nje Hyndai i30 N te ne fund te vitit

Konkurrenca e prodhuesit gjerman të vajit te motorrit hyn në raundin e fundit. Për të dhjetën herë radhazi, specialisti i lubrifikantëve u votua marka më e mirë në kategori të ndryshme nga lexuesit e revistave kryesore automobilistike gjermane.  LIQUI MOLY dëshiron ta festojë këtë sukses me fansat dhe klientët e saj. Kete vit deri më […]

Më hollësisht

Si te arrijme rizgjimin e Motorrit

deshironi te ktheheni perseri ne rruge pa asnje shqetesim mbi gjendjen e motorrcikletes suaj  ne vend qe ta coni per kontroll ne servis me pare?mos u shqetesoni per kujdesin dhe menyren e duhur per ruajtjen e motorcikletes suaj gjate periudhes se dimrit. Disa keshilla per te ruajtur ne menyren  me te mire te motorrit tuaj […]

Më hollësisht