ADITIVËT

Aditivët janë si vitamina për automjetin tuaj. Automjeti nuk do të punojnë pa aditivët. Ata sigurojnë pastrim dhe mbrojtjen kundër korrozionit, sigurojnë lubrifikim të qëndrueshëm dhe rezistencë ndaj temperaturës.

Ajo që mund të mos dini është se çdo herë që vendosni karburant në automjetin tuaj, shtoni edhe aditivë. Për shkak se lëndët djegëse moderne që janë të mbushura me aditivë, rrisin rezistencën e benzinës ose e bëjnë naftën të jetë sa më pak e ndishme kundrejt temperaturave nën zero.

Me aditivët LIQUI MOLY ju ruani motorin tuaj, zvogëloni konsumimin e karburantit dhe kurseni para. Aditivët tanë të naftës pastrojnë motorin tuaj nga brenda, minimizojnë fërkimet dhe gërryrjen, ulin konsumimin e vajit dhe mbrojnë nga korrozioni. Ata janë të përshtatshme për automjete benzine dhe naftë dhe ndihmojnë për të rivendosur fuqinë e motorit të automjetit tuaj.

Kërko