Produkte për shërbim

Pavarësisht nëse është makina juaj, apo shtëpia juaj, gjithmonë diçka mund të prishet. Dhe zakonisht, në momentin më të keq. Por për çdo problem ekziston një zgjidhje adekuate. Në raste si kjo MOLY LIQUI mund të sigurojë mbështetje të shkëlqyeshme. Të shpejtë dhe të sigurt. Për shembull, me sprej multifunksional dhe hollues të korrozionit, materiale riparimi të sistemit të shkarkimit, detektorë rrjedhës dhe pastrues të frenave. Do të mahniteni se sa shpejt zgjidhjet tona për zgjidhjen e problemeve mund të kthejnë kondicionin e përsosur të makinës tuaj.

Gjithashtu, shumë prej produkteve tona, siç është kondicioneri ynë, janë të shkëlqyera për prevenimin  dhe ndalimin e shkaqeve të problemeve. Kjo ju jep kursime të mëdha në kohë, para dhe probleme.