Workshop Pro-Line

Shërbimet profesionale kërkojnë produkte me cilësi të lartë dhe një program prodhimi të përcaktuar qartë. Produkte me cilësi të lartë PRO-LINE nga LIQUI MOLY ofrojnë vetëm atë – një përzgjedhje të qartë të produkteve që mund të përdorni për pothuajse çdo aktivitet shërbimi.

Kërko