CENTRAL HYDRAULIC SYSTEM OIL 2200

Vaj hidraulik pjeserisht sintetik i zhvilluar sipas kërkesave më të larta. LIQUIMOLY rekomandon këtë produkt për automjete dhe agregate që kërkojnë specifikimine MB 344.0. Ofron stabilitet të lartë termik dhe kështu siguron rezistencë optimal të plakjes. Mbrojtja maksimale e konsumit dhe sjellja e mirë ndaj gërryerjes. E shkëlqyeshme për temperatura të ulëta. Mbron nga korrozioni.

Për sistemet drejtuese dhe hidraulikën siç është kontrolli i nivelit. Sidomos për pompat tandem Mercedes-Benz 203.2 dhe 210 (rezervuari i zakonshëm i naftës drejtues dhe rregullimi i ri). Është e nevojshme t’i kushtoni vëmendje rekomandimeve të prodhuesit të automjeteve, përkatësisht agregatit.

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • MB 344.0

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.