CENTRAL HYDRAULIC SYSTEM OIL 2400

Vaj hidraulik plotësisht sintetik i zhvilluar sipas kërkesave më të larta. LIQUIMOLY rekomandon këtë produkt për automjet edhe aggregate për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme: ISO 7308, PSAB 71 2710, LHM-plus. Ajo ofron stabilitet të lartë termik dhe kështu siguron rezistencë optimal të plakjes. Mbrojtja maksimale e konsumit dhe sjellja e mirë ndaj gërryerjes. E shkëlqyeshme për temperaturë të ulëta. Mbron nga korrozioni.

Për hidraulikë siç është kontrolli i nivelit, frenat hidraulikë, sistemet drejtuese etj. në automjetet PSA Concern (Peugeot dhe Citroën). Mund të përzihet me vaj mineral LHM më të vjetër. Vaji i kësaj specifikimi përdoret pjesërisht në kamionë për pajisje ngritëse dhe boshte tërheqës dhe pajisje për hapjen e kabinës së shoferit. Ëhtë e nevojshme t’i kushtoni vëmendje rekomandimeve të prodhuesve të automjeteve, d.m.th., agregateve.

Miratimi:

  • ISO 7308

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • LHM-Plus
  • Peugeot Citroen (PSA) B71 2710

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Central Hydraulic System Oil 2400 3666 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Central Hydraulic System Oil 2400 20979 1 l Can plastic GB-DK-FIN-N-S

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.