Ceratec

CERATEC është një produkt teknologjik me cilësi të lartë për mbrojtje qeramike për të gjitha llojet e vajrave motorikë. CERATEC zvogëlon fërkimin dhe gërryrjen e motorit falë përbërësve qeramikë të tij mjaft rezistentë ndaj ngarkesave të larta kimike dhe termike. Gjithashtu parandalon kontaktin metal-metal, duke zgjatur kështu jetën e motorit. Efekti i zvogëlimit të fërkimit gjithashtu ul konsumimin e karburantit, si në motorët benzinë, ashtu edhe te motorët naftë. Një paketë është e mjaftueshme për 5 litra vaj motori.

CERATEC i shtohet vajit të motorit dhe vetëm përzihet në të. CERATEC u mundëson  mbrojtje ekstreme nga fërkimi dhe gërryerja  të gjithë pjesëve lëvizëse të motorit dhe zvogëlon fërkimin e të gjitha sipërfaqeve të motorit.

Kat. nr 3721
Përdorimi 300 ml është e mjaftueshme për 5 litra vaj motori. Me një efekt afatgjatë deri në 50,000 km.   Shkundni mirë para përdorimit!
Përmbajtja 300 ml
Paketimi 6
Lloji i aditivit Aditiv për vaj motorik
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.