CERAMIC RUST SOLVENT WITH FREEZE-SHOCK EFFECT

Tretësirë e korrozionit i cili është zhvilluar me ndihmën e teknologjisë së lartë me veti të veçanta. Karakteristikat e depërtimit ultra të larta të kombinuara me vetitë lubrifikuese të grimcave qeramike lëshojnë pjesë që janë të bllokuara ose të ndryshkura plotësisht. Ky efekt mundësohet nga ftohja e shpejtë, e cila ngrin përbërësit të cilët më pas janë më të lehtë për tu nxjerrur.

 

Përdoret në pjesë metalike të mbërthyer ose të ndryshkur siç janë bulonat, gjilpërat, dhe pjesët e tjera lëvizëse.

Kat. Nr:     1641

Përdorimi: Spërkatni një sasi solide të Ceramic Rust Solvent mbi bulonat /vidat që duhen liruar, atëherë shkurtimisht lejoni që produkti të veprojë (në përpjesëtim me shkallën e grumbullimit të gërryerjes, siç është e zakonshme me të gjithë tretësit e ndryshkut) përpara se të liroheni manualisht. Në raste ekstreme, ne ju rekomandojmë të përsërisni këtë proces.

Paketimi: 300 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.