CHAIN SPRAY

Me qenëse është në formë të spërkatësit, ky lubrifikant ka veti jashtëzakonisht të mira depërtimi dhe kështu arrin në pjesët më të largëta që kërkojnë vajosje. Pasi tretësi të jetë avulluar, ky produkt krijon një shtresë yndyre jashtëzakonisht ngjitëse, të yndyrshme, të hollë që karakterizon ngjitjen me presion të lartë dhe lëvizjen jashtëzakonisht të shpejtë të zinxhirit. Testi në motorë – Karakteristikat teknike: Shumë të mirë. Rezistent ndaj ujit të nxehtë dhe të ftohtë, si dhe ndaj spërkatjes të ujit. Është i përshtatshëm për të përdorur zinxhirë O-unazë. Zvogëlon fërkimin dhe harxhimin e zinxhirit, parandalon prishjen e zinxhirëve të motoçikletave me performancë të lartë.

Lubrifikimi themelor i zinxhirëve të transmetimit, si dhe mirëmbajtja e tyre. Veçanërisht është i përshtatshëm për t’u përdorur në mjedise me pluhur, të pista ose me korroyion. Për shkak të vetive të tij ngjitëse jashtëzakonisht të mira, është veçanërisht i përshtatshëm për zinxhirët që janë të ekspozuar ndaj ngarkesave të larta me çift rrotullues të lartë.

Kat. Nr:    3581

Përdorimi: Pastroni me kujdes zinxhirin me tretës siç është Rapid Cleaner. Aplikoni duke spërkatur. Lubrifikuesi arrin qëndrueshmërinë dhe ngjitjen e tij përfundimtare pasi tretësi të avullojë me shpejtësi.

Paketimi: 200 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.