COLD SPRAY

Sprej i ftohtë i cili përdoret në mënyrë universale për të gjitha llojet e riparimeve dhe zbulimin e vendeve ku ka ndodhur prishja. Me përdorimi i këtij spreji, elemente të caktuara mund të montohet për një tolerancë minimale, ndërsa nyjet e shkurtra dhe disa lloje të mbingarkesave termike shumë lehtë mund të zbulohen.

Instalimi i kushinetave, boshtave dhe pjesëve të tjera që nuk kanë tolerancë të mjaftueshme. Për kontrollimin e përbërësve elektrikë siç janë sensorët e temperaturës etj.

Kat. Nr:       8916

Përdorimi: Spërkatni përbërësit ose objektet që do të trajtohen, madje edhe për disa sekonda. Efekti i ngrirjes mund të ndryshojë në bazë të kohëzgjatjes së spërkatjes. Produkti është i padëmshëm nëse përdoret siç duhet. Ekziston rreziku i ngrirjes nëse bie në kontakt me trupin.

Paketimi: 400 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.