COPPER PASTE

Pasta e bakrit përdoret veçanërisht në kushte të temperaturës së lartë, si dhe në vida dhe sipërfaqe të ekspozuara ndaj temperaturave të larta, presionit të lartë ose tendosjes, si dhe në efektet gërryese, siç janë bulonat e kompresorit, turbinat dhe sistemet e shkarkimit, si dhe fijet e kandelave. Fusha e temperaturës funksionale është –30° C deri + 1100° C.

Për lubrifikimin dhe mbrojtjen nga korrozioni të nyjeve lidhëse të ekspozuara ndaj temperaturës së lartë, presionit të lartë. Përdoret në industrinë kimike dhe petrokimike, termocentrale, industri qeramike në fabrikat ku montohen makinat dhe automjetet motorike të sistemeve të shkarkimit, silenciatorëve, pjesëve të shasive etj.

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.