Diesel flow fit K

Parandalon formimin e kristaleve të parafinës, dhe formimin e kripës në karburantin naftë që mund të bllokojë filtrin dhe tubat e furnizimit me karburant. Diesel flow-fit e mban naftën në gjendje të lëngshme deri në –31 ° C. Rrit ekonomitetin dhe besueshmërine e motorit.

Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e karburanteve naftë, për besueshmëri më të madhe të motorit  gjatë kushteve jashtëzakonisht të ftohta. Ky aditiv është funksional nëse shtohet në karburant para fillimit të formimit të kripës (temperatura rreth 0° C).

 

Каt nr 3900
Përdorimi
Përmbajtja 250 ml
Paketimi 12
Lloji aditivit Aditiv për naftë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.