Diesel flow fit

Parandalon formimin e kristaleve të parafinës që mund të shkaktojnë formimin e kripërave në karburantët naftë gjatë dimrit dhe të bllokojnë filtrat dhe tubat e furnizimit të karburantit.  Diesel flow-fit mban karburantin naftë në gjendje të lëngshme në dimër deri në – 31 ° C. Rrit ekonomitetin dhe besimin në motor.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e karburanteve naftë, për funksionimin efektiv në kushte jashtëzakonisht të ftohta të dimrit. Ky aditiv është efektiv përpara se kripërat të formohen në karburantin naftë (temperatura rreth 0° C).

 

Каt nr 5130
Përdorimi
Përmbajtja 150 ml
Paketimi 6
Lloji Aditiv për naftë

Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:

  • Të dhëna në lidhje me sigurinë
  • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.