DIESEL LEICHTLAUF 10W-40

Vaj që kursen energji dhe ka cilësi jashtëzakonisht të lartë, i formuluar posaçërisht për t’u përdorur në automjete me motorë me naftë që prodhojnë nivele të larta tymi. Përmirëson fuqinë e motorit me naftë. Me përbërës sintetikë dhe përparimet më të fundit në teknologjinë e zhvillimit të aditivëve.

Vaj që mund të përdoret gjatë gjithë vitit për të gjithë motorët modern me naftë me turbo mbushës, pavarësisht nëse ata kanë një ftohës apo jo. Veçanërisht është i përshtatshëm për situatat kur intervalet e ndryshimit të vajit janë më të gjata, si dhe për motorët që veprojnë në kushte ekstreme. Për motorët e thithjes dhe injektimit të drejtpërdrejtë, teknologjia TDI ose Common Rail.

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • MB-Freigabe 229.1
  • MB-Freigabe 229.3
  • VW 505 00

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

  • Peugeot Citroen (PSA) B71 2294
  • Renault RN 0710

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi
Diesel Leichtlauf 10W-40 1386 1 l
Diesel Leichtlauf 10W-40 21314 1 l
Diesel Leichtlauf 10W-40 1387 5 l
Diesel Leichtlauf 10W-40 8034 5 l
Diesel Leichtlauf 10W-40 21315 5 l
Diesel Leichtlauf 10W-40 1388 20 l
Diesel Leichtlauf 10W-40 1389 60 l
Diesel Leichtlauf 10W-40 1397 205 l

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.