Diesel purge

Pastruesi i karburantit naftë largon llumin nga injektorët, cilindrat dhe dhomën e djegies dhe kështu eliminon problemet që lidhen me punën e motorit. Nuk ka më lëvizje në motor gjatë ngasjes me ngarkesë të pjesshme – gjithashtu kur motori funksionon normalisht në minimum. Pastrimi i injektorit siguron performancën optimale të motorit. Produkti pastron gjithë sistemin e furnizimit të karburantit dhe e mbron atë nga gërryerja. Garanton djegie të mirë, rritjen ekonomike të karburantit dhe funksionimin operacional të motorit.

I përshtatshëm për zgjidhjen e problemeve të të gjitha llojeve të motorëve me naftë.

 

Кat nr 2509
Përdorimi Përdorim parandalues.

Shtoni karburantin naftë në intervalet e kontrollimit.

Përmbajtjа 500 ml
Pketimi 12
Lloji i aditivit Aditiv për naftë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.