Diesel smoke stop concentrat

Ky produkt është i projektuar për të përshpejtuar heqjen e tymit dhe heqjen e tymit të zi me naftë. Koncentrati i ndaluar i tymit me naftë përmirëson përputhshmërinë e mjedisit me motorët me naftë, si dhe me kamionët. Përveç kësaj, ai mban të pastër motorin dhe spërkatësit, parandalon formimin e llumit te gjilpërat në spërkatës dhe mbron nga korrozioni.

Për të gjithë motorët me naftë posaçërisht për ata në automjete më të mëdha (furgonë, kamionë, autobusë). Trajtimi duhet të përsëritet sa herë që rritet tymosja.

 

Kat nr. 2521
Përdorimi
Përmbajtja 250 ml
Paketimi 12
Lloj Aditiv për naftë

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.