DOOR LOCK CARE

Door-Lock është krijuar posaçërisht për lubrifikimin dhe mirëmbajtjen e pjesëve të brendshme të bravave të dyerve të makinave. Përdorimi i këtij spreji mundëson funksionimin e duhur dhe parandalon ngrirjen e bravave.

Për bravat me kontakt dhe bravat e dyerve.

Kat. Nr:     1528

Përdorimi: Shkundni mirë përpara përdorimit. Vendosni kokën e sprejit në bravë dhe shtyni. Spërtkatni Door-Lock Treatment Spray në bravë.

Paketimi: 50 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.