Engine flush plus

Lëng shumë efikas për pastrimin e shtresave të padëshiruara brenda motorit. Një kombinim shumë mirë i përshtatur ndërmjet përbërësve efektiv të aditivëve detergjent – dispersant, të cilët së bashku me lëngun bazik shkrinë shpejt dhe me efikasitet përbërësit që krijojnë llum dhe llak. Mbetjet e çdo lloji që janë të tretshëm ose të patretshëm në vaj treten dhe gjatë ndërrimit të vajit, dëbohen nga hapësira e naftës. Motori pastrohet nga shtresat, papastërtia dhe vaji i freskët tani mund ta demostrojë të gjithë funksionalitetin e tij. Kjo e zvogëlon gerryrjen e motorit dhe zgjat jetëgjatësinë e tij.

Për pastrimin dhe larjen e hapësirave të naftës të motorëve me benzinë dhe me naftë. Nuk është i përshtatshëm për t’u përdorur te motorët me nyje të lagura.

Кat no 7142
Përdorimi Një paketë është e mjaftueshme për deri në 6 litra vaj. Shtoni Motor Flush Plus në motor në temperaturën e funksionimit përpara se ta ndërroni vajin. Pas shtimit të produktit, lëreni motorin të funksionojë për rreth 10 minuta. Pastaj ndërroni vajin dhe filtrin.

Motor Flush Plus është kompatibil me të gjitha vajrat e motorit.

Përmbajtja 300 ml
Paketimi 20
Lloji i aditivit Aditiv për vaj motorik
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.