EXHAUST ASSEMBLY PASTE

Për mbylljen e përhershëm të përbërësve të sistemeve të shkarkimit. Rezistent ndaj nxehtësisë. Plotësisht i padepërtueshëm ndaj gazrave. Për montimin e sistemeve dhe komponentëve të shkarkimit. Sistemet e shkarkimit nuk bllokohen dhe më pas çmontohen lehtësisht.

Kjo pastë përdoret kur montoni sisteme për shterje të cilat nuk duhet të lëshojnë gaz, si dhe kur montoni ndonjë prej elementeve të tij.

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.