EXHAUST REPAIR PASTE

Mbyllë vrimat në sistemin e shkarkimit. Ai nuk përmban asbest. Pasta e riparimit të sistemit të shkarkimit është rezistent ndaj nxehtësisë dhe plotësisht i padepërtueshëm ndaj gazrave.

Përdorni pastën LIQUI MOLY për riparime të vogla në sistemin e shkarkimit. Kjo paste mbyll vrimat në sistemin e shkarkimit. Për hapje më të mëdha përdorni Liqui Moly Zavoj. Përdoret si një zgjidhje e shpejtë dhe e përhershme për të riparuar çarjet dhe vrimat kryesore në sistemin e shkarkimit.

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.