FLUORESCENT LEAK FINDER K

Lëng që përdoret për zbulimin e shpejtë dhe të thjeshtë të pikës që rrjedh në sistemet e mbyllura të ujit dhe ajrit. Ky produkt është fluoreshent dhe ka veti të mira depërtimi. Me përdorimin e një llambë lehtë mund të lokalizoni pikën që rrjedh pas vetëm disa minutash përdorimi. Me përdorimi i këtij produkti shmanget përsëritja e punëve gjatë riparimeve.

Ky mjet përdoret për vendndodhjen e shpejtë dhe të thjeshtë të depërtimit të ujit pas riparimeve të xhamit të dritares së çatisë, riparimeve të aksidenteve në trafik, si dhe për zbulimin e zhurmës për shkak të depërtimit të erës. Mund të përdoret gjithashtu për të lokalizuar pikën ku rrjedh në sistemet e ftohjes së radiatorit.

Kat. Nr:      3339

Përdorimi: Holloni Liqui Moly Fluorescent Leak Finder me të paktën 0.5 l ujë dhe spërkatni në të gjithë zonën e pezullimit duke përdorur Liqui Moly Pump Spray Bottle Pjesa Nr, 3316. Pas vetëm disa minutash, rrjedhja e ujit mund të lokalizohet duke ndriçuar zona e prekur duke përdorur llambën treguese (llambën UV). Liqui Moly Fluorescent Leak Finder pastaj mund të lahet me ujë të pastër. Për të gjetur rrjedhje në sistemet e ftohjes, mbushni Fluorescent Leak Finder dhe lokalizojeni atë me një llambë UV.

Paketimi: 50 ml

Пакувањe : 50 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.