FORMULA SUPER 15W 40

Vaj motori që mund të përdoret gjatë gjithë vitit për motorët me benzinë dhe naftë. Lubrifikimi i sigurt në të gjitha kushtet e funksionimit. Mund të përzihet me vajra të motorit HD. Parandalon formimin e depozitave të naftës të ftohtë dhe të nxehtë. I qëndrueshëm në oksidim dhe me viskozitet të qëndrueshëm. Testuar në katalizatorë dhe turbo mbushës.

Vaj motori që mund të përdoret gjatë gjithë vitit për motorët me benzinë dhe naftë.

Miratimi:

 • ACEA A2
 • ACEA B3
 • ACEA E3
 • API SJ
 • API CF-4
 • Allison C4
 • MIL-L 2104 E
 • MIL-L 46152 D
 • Volvo VDS

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

 • Caterpillar TO-2
 • MAN 271
 • MB 228.1
 • MTU Typ 1

Varianti i produktit

Pemri Nr Paketimi languages
Formula Super 15W-40 1439 1 l Canister plastic D
Formula Super 15W-40 1893 1 l Canister plastic D-NL-F-GR-ARAB
Formula Super 15W-40 9516 1 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 15W-40 9526 4 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 15W-40 1440 5 l Canister plastic D
Formula Super 15W-40 1866 5 l Canister plastic D-NL-F-GR-ARAB
Formula Super 15W-40 9517 5 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 15W-40 1451 20 l Canister plastic D-GB
Formula Super 15W-40 1442 60 l Drum sheet metal D-GB
Formula Super 15W-40 1443 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.