FORMULA SUPER 20W 50

Garanton vajosje të shkëlqyeshmenë të gjitha kushtet e funksionimit. Mund të përzihet me vajra të motorit HD. Parandalon formimin e sedimentit të ftohtë dhe të nxehtë. Është i qëndrueshëm në oksidim dhe me viskozitet stabil.

Vaj që mund të përdoret gjatë gjithë vitit, për motorët me benzinë dhe naftë me ose pa turbo mbushës.

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • ACEA E2
  • API SL
  • Allison C4
  • MIL-L 2104 E

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

  • Caterpillar TO-2
  • MAN 271
  • MB 228.3

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
Formula Super 20W-50 1444 1 l Canister plastic D
Formula Super 20W-50 9518 1 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 20W-50 2463 1 l Canister plastic D-NL-F-GR-ARAB
Formula Super 20W-50 2386 1 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 20W-50 9519 4 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 20W-50 2387 4 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 20W-50 1445 5 l Canister plastic D
Formula Super 20W-50 2464 5 l Canister plastic D-NL-F-GR-ARAB
Formula Super 20W-50 9520 5 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 20W-50 1452 20 l Canister plastic D-GB
Formula Super 20W-50 1449 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.