FULLY SYNTHETIC HYPOID GEAR OIL (GL5) LS SAE 75W-140

Vaj marshi plotësisht sintetik Hypoid me LS – aditiv për automjetet e pasagjerëve, veçanërisht për automjetet BMW me diferencial dhe periudha më të gjata të ndryshimit të naftës, si dhe për sistemet e shumta të transmetimit të automjeteve japoneze. I përshtatshëm për ngarkesa të larta.

Projektuar për sistemet e transmetimit hypoide me ngarkesë të lartë. Projektuar përautomjete BMW me dhe pa njësi diferenciale, manual dhe më të fuqishme. Rekomandimet e prodhuesit duhet të respektohen.

Miratimi:

  • API GL5

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • BMW Hinterachsgetriebeöl
  • Ford WSL-M2C 192-A
  • Scania STO 1:0
  • VME
  • ZF TE-ML 05D
  • ZF TE-ML 12D
  • ZF TE-ML 16G
  • ZF TE-ML 21D

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Fully Synthetic Hypoid Gear Oil (GL5) LS SAE 75W-140 4420 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Fully Synthetic Hypoid Gear Oil (GL5) LS SAE 75W-140 4421 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Fully Synthetic Hypoid Gear Oil (GL5) LS SAE 75W-140 1126 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
Fully Synthetic Hypoid Gear Oil (GL5) LS SAE 75W-140 8038 1 l Can plastic D-RUS-UA
Fully Synthetic Hypoid Gear Oil (GL5) LS SAE 75W-140 4422 20 l Canister plastic D-GB
Fully Synthetic Hypoid Gear Oil (GL5) LS SAE 75W-140 4423 60 l Drum sheet metal D-GB
Fully Synthetic Hypoid Gear Oil (GL5) LS SAE 75W-140 4444 205 l Drum sheet metal D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.