Zgjidhje ideale për flotën tuaj

Pavarësisht largësisë së madhe, pluhurit, lagështisë, ​​ngrohjes,ftohjes, ngarkesave të rënda, askush nuk do të lejonte edhe probleme me motorrët. Qëndrimi  në një  vend, pushimet e vogla për servisim dhe humbjet e vendeve të punës kushtojnë para dhe nuk lënë përshtypje të mirë për klientët. Për të shmangur këtë, LIQUI MOLY ofron vajra të vërtetë për automjetet dhe makinat e duhura komerciale. Jemi të përkushtuar ndaj qëllimit të reduktimit të konsumit dhe gwrryrjes si dhe ta rrisim funksionalitetin dhe produktivitetin operativ.

Zgjidhjet tona janë ideale për të shmangur çdo dobësi të automjeteve dhe makinave tuaja në situata të ngarkesës maksimale.

Gamë e plotë për funksionalitetin ideal të flotës suaj.