Për udhëtime të sigurta.

Çdo kilometër e rrugës merr një pjesë të vogël të motorrit tuaj. Kjo ndodh si rezultat i fërkimit dhe gwrryrjen. Ky efekt rritet edhe më shumë si rezultat i karburantit të keq dhe pjesës së mbetur  të vajrave  të vjetër. Me ndihmën e servisimit të rregullt dhe ndryshimit të vajit, performanca e motorrit mund të rikthehet në gjendjen e tij origjinale. Përmirëson konsumin e karburantit dhe optimizon performancën e motorrit. Është e mirë për kuletën tuaj dhe për mjedisin jetësor.

Vajrat tona motorike janë një garanci që automjeti juaj do të punojë pa u lodhur. Aditivët tanë mbajnë motorrin. Produktet tona të mirëmbajtjes ruajnë vlerën e automjetit tuaj.

Kënaquni në vozitjen.