GEAR OIL (GL4) SAE 80W

Vaj marshi me ngarkesë të lartë prodhuar nga vajra bazike të përzgjedhur me kujdes dhe aditivë të veçanta. Qëllimi universal për të gjitha llojet e sistemeve të transmetimit. Redukton konsumimin dhe minimizon zhurmën në punë. Karakteristika të shkëlqyera për sa i përket viskozitetit dhe temperaturës. Rezistencë jashtëzakonisht e mirë ndaj plakjes dhe të ftohtit. Kompatibile me të gjitha materialet mbyllëse.

Për marshet (veçanërisht manuale) dhe ngasje të rrotave të pasme në ngarkesa normale dhe të larta.

Miratimi:

  • API GL4
  • MB-Freigabe 235.1
  • MIL-L 2105
  • ZF TE-ML 17A
  • ZF Freigabenummer ZF000694

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • MAN 341 Typ E1
  • MAN 341 Typ Z2

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Gear Oil (GL4) SAE 80W 1401 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Gear Oil (GL4) SAE 80W 1020 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Gear Oil (GL4) SAE 80W 1952 1 l Can plastic D-RUS-UA
Gear Oil (GL4) SAE 80W 1033 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Gear Oil (GL4) SAE 80W 1039 60 l Drum sheet metal D-GB
Gear Oil (GL4) SAE 80W 4718 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.