GEAR OIL (GL4) SAE 85W-90

Vaj marshi me ngarkesë të lartë prodhuar nga vajra bazike të përzgjedhur me kujdes dhe aditive të veçanta. Qëllimi universal për të gjitha llojet e sistemeve të  transmetimit. Redukton harxhimin dhe minimizon zhurmën në punë. Karakteristika të shkëlqyera përsa i përket viskozitetit dhe temperaturës. Rezistencë jashtëzakonisht e mirë ndaj plakjes dhe të ftohtit. Kompatibile me të gjitha materialet mbyllëse.

Për marshet (veçanërisht manuale) dhe ngasje të rrotave të pasme në ngarkesa normale dhe të larta.

Miratimi:

  • API GL4
  • MIL-L 2105
  • ZF TE-ML 16A
  • ZF TE-ML 17A
  • ZF TE-ML 19A
  • ZF Freigabenummer ZF002054

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • MAN 341 Typ E1
  • MAN 341 Typ Z2

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 1403 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 1030 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 8954 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 1954 1 l Can plastic D-RUS-UA
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 1045 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 1034 60 l Drum sheet metal D-GB
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 1038 205 l Drum sheet metal D-GB
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 1026 1000 l Bulk goods D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.