GEAR OIL (GL5) 75W-80

Vaj pjesërisht sintetik për transmetimet fuqi rezervë jashtëzakonisht të lartë. Siguron sjellje të mirë ndaj fërkimit dhe ofron rezistencë të shkëlqyeshme të plakjes. E shkëlqyeshme për temperaturat e ulëta. Plotëson me sukses kërkesat e larta të testimit të prodhuesve të mirënjohur të automjeteve. Edhe në kushtet më të vështira të funksionimit dhe në lëkundjet e temperaturës së lartë, garanton funksionimin e përsosur të agregatit. Ajo ofron besueshmëri të lartë të lubrifikimit dhe mbrojtje optimale ndaj gërryerjes. Lejon ndryshime të lehta të niveleve të marshit.

 

Për marshet më moderne manuale dhe transaksionale – veçanërisht markat Citroën dhe Peugeot. Është e nevojshme t’i kushtohet vëmendje rregullave të prodhuesve të automjeteve, gjegjësisht agregateve.

 

Miratimi:

  • API GL5
  • MIL-L 2105 C

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • Peugeot Citroen (PSA) B71 2330

 Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Gear Oil (GL5) 75W-80 3658 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Gear Oil (GL5) 75W-80 7619 1 l Can plastic D-RUS-UA
Gear Oil (GL5) 75W-80 20463 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
Gear Oil (GL5) 75W-80 3690 20 l Canister plastic D-GB
Gear Oil (GL5) 75W-80 21259 20 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.