Gear protect

Ky aditiv është rezultat i teknologjisë më të fundit për të punuar nën presion të lartë dhe kundër konsumit të pjesëve në lëvizje. Redukton fërkimin dhe harxhimin. Marshi  funksionon më mirë dhe më qetë, dhe ndërrimi është më i lehtë. Efekt i gjatë. i lustron sipërfaqet e dhëmëzorëve dhe përmirëson punën e tyre nën presion.

Për të gjitha trasmisionet manuale dhe ndihmëse, si dhe për diferencialet. Përmbajtja e paketës është e mjaftueshme për dy litra vaj. Për shkak të fërkimit të zvogëluar, ky produkt nuk është i përshtatshëm për t’u përdorur te marshet automatike ose te transimisionet me të ashtuquajtur friksioni i lagur. Shtohet gjatë secilit ndryshim të vajit.

Kat nr 2863
Përdorimi Një kanaçe prej 80 ml është e mjaftueshme për 2 litra vaj për transimision. Para kësaj, një sasi e mjaftueshme e naftës duhet të hiqet nga marshi duke përdorur paketimin dhe në përputhje me rregulloret. Shtohet një herë, sidomos gjatë ndërrimit të vajit dhe riparimeve të shërbimeve.
СPërmbajtja 80 ml
Paketimi 6
Lloji i aditivit Aditiv për vaj motorik
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.