HAND CARE CREAM

Krema e duarve LIQUI MOLY është produkt i hulumtimit më të fundit në fushën e kozmetikës, me qëllim parandalimin e dëmtimit të lëkurës për arsye profesionale. Kjo kremë mbron dhe ushqen lëkurën e ekspozuar. Ushqen lëkurën me substanca të lagështa, yndyrore dhe parandalon tharjen dhe plasaritjen.

 

Ky produkt përdoret për trajtimin e lëkurës të ekspozuar ndaj efekteve negative.

 

Kat. Nr:     3358

Përdorimi: Masazhojeni me kujdes Hand Cream në lëkurën tuaj përpara se të filloni punën dhe pasi të keni larë duart.

Paketimi: 100 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.