HIGH PERFORMANCE GEAR OIL (GL3+) SAE 75W-80

Vaj me cilësi të lartë për transferime manuale dhe trans-motorike të automjeteve. Kontribuon në funksionimin më të lehtë të marsheve dhe funksionimin më të qetë të kutisë së marsheve. Me mbrojtje të jashtëzakonshme nga korrozioni. Garanton ulje të konsiderueshme të zhurmës gjatë funksionimit të sistemit të transmetimit. I përshtatshëm për përdorim kur bëhet fjalë për intervale më të shkurtra të zëvendësimit të vajit.

Ky produkt është për marshet manuale dhe sistemet transversale për makinat e pasagjerëve. Kursen energji dhe lehtëson zhvendosjen e marsheve. Përdoret në vend të vajrave standarde 80W / 85W-90.

Miratimi:

  • API GL3+

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • DAF
  • Eaton Extended Drain (300.000km)
  • IVECO
  • MAN 341 Typ E3
  • MAN 341 Typ Z3
  • Renault Trucks
  • Volvo 97305
  • ZF TE-ML 02D
  • ZF TE-ML 08

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
High Performance Gear Oil (GL3+) SAE 75W-80 4426 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
High Performance Gear Oil (GL3+) SAE 75W-80 4427 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
High Performance Gear Oil (GL3+) SAE 75W-80 1134 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
High Performance Gear Oil (GL3+) SAE 75W-80 20464 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
High Performance Gear Oil (GL3+) SAE 75W-80 4428 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
High Performance Gear Oil (GL3+) SAE 75W-80 4429 60 l Drum sheet metal D-GB
High Performance Gear Oil (GL3+) SAE 75W-80 4018 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.