Hydraulic lifter additiv

Zvogëlon zhurmën që paraqitet kur ngarkuesit hidraulikë janë konsumuar. Pastron valvulat dhe vrimat e ngarkuesve hidraulik dhe kontribuon në performancën optimale të motorit.

Shtohet në të gjitha vajrat e motorit për motorët me benzinë dhe me naftë, me ose pa turbo mbushës. Kompatibil me katalizatorët. Mund të përzihet me çdo vaj motorik të disponueshëm në treg.

Кat nr 1764
Përdorimi Një paketë 300 ml është e mjaftueshme për 6 litra vaj motori. Produkti mund të shtohet në çdo kohë. Pas shtimit, lëreni motorin të funksionojë derisa të ngrohet. Për çdo efekt afatgjatë, duhet të shtohet në çdo ndryshim të vajit të motorit.
Përmbajtja 300 ml
Paketimi 12
Lloji i aditivit Aditiv për vaj motorik
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.