HYPOID GEAR OIL (GL4/5) TDL SAE 75W-90

Vaj transmetimi multifunksional për përdorim universal. Për shkak se është një vaj marshi “linjë drejtimi totale” (TDL), është i përshtatshëm për lubrifikimin e të gjithë elementëve të sistemit të marshit, nga transmetimet manuale specifike të sinkronizuara dhe asinkrone në boshtet hipoide. Fërkimi i zvogëluar që vjen nga viskoziteti jashtëzakonisht i mirë i cili kontribuon në kursimin e karburantit.

Aplikim universal për të gjitha përbërjet transferuese manuale ndihmëse dhe diferenciale. Rekomandimet e prodhuesit të sistemit të transmisionit duhet të respektohen.

Miratimi:

 • API GL4
 • API GL5
 • API MT-1

LIQUI MOLY e rekomandon për:

 • DAF
 • Eaton
 • MAN M 3343 Typ M
 • Scania STO 1:0
 • ZF TE-ML 02B
 • ZF TE-ML 08
 • ZF TE-ML 16B
 • ZF TE-ML 17B
 • ZF TE-ML 19B

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 1406 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 1407 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 2655 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 3945 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 3939 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 1408 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 4708 60 l Drum sheet metal D-GB
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 4709 205 l Drum sheet metal D-GB
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 4731 1000 l Bulk goods D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.