HYPOID GEAR OIL (GL5) SAE 80W

Vaj marshi me ngarkesë të lartë. I reziston ngarkesave maksimale dhe presioneve të larta. Ky vaj ka aftësinë të kompensojë presionin më të lartë. Zvogëlon fërkimin ose gërryerjen e marshit dhe kontribuon në funksionimin e tij të qetë. Veti të shkëlqyeshme ndwrmjet viskozitetit dhe temperaturës. Rezistencë jashtëzakonisht e mirë ndaj plakjes dhe të ftohtit. E përputhshme me të gjitha materijalet për fiksim.

Për automjetet motorike që janë të ekspozuar ndaj ngarkesave të larta, veçanërisht sistemeve boshtore me dhëmbëzërë hipoide.

Miratimi:

  • API GL5
  • MIL-L 2105 D
  • ZF TE-ML 17B

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • MAN 342 Typ M1
  • Volvo 97314

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 80W 1402 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 80W 1025 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 80W 1046 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 80W 1036 60 l Drum sheet metal D-GB
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 80W 20759 205 l Drum sheet metal D-GB
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 80W 1037 1000 l Bulk goods D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.