Injection Cleaner

Pastron përmbajtjet e injeksionit, heq llumin e thengjillit, si dhe llumin që bëhet në gypat për furnizim me karburant si dhe në tërë sisitemin për furnizim me karburant, dhe sipas kësaj ka më shumë efekte – përmirëson ndezjen dhe mban numër të qëndrueshëm të rrotullimeve- punë më të mirë në minimum dhe reaksion më të mirë të gazit – niveli i ulët i ndotjes – djegia është kompatibile me mjedisin – kontribuon në dozimin e saktë të karburantit – motori juaj do të rimarrë fuqinë e tij origjinale – ul konsumimin e karburantit. Kompatibil me katalizatorë.

Për të eleminuar probleme të tilla si vështirësia me ndezjen, punën jo të rregullt ta shpijë në minimum, reagimi i ngadaltë ndaj gazit, humbja e energjisë, rezultate të dobëta të gazrave shkarkuese. Efekt afatgjatë deri në 2,000 km. Shtojeni në rezervuarin e karburantit mbushur në nivel ¾.

Кat nr 7128
Përdorimi Një paketë prej 300 ml është e mjaftueshme për 70 litra benzinë. Ky produkt është efikas deri në 2,000 km. Ky aditiv mund të përzihet në çdo kohë me karburantin dhe përzierja është spontane.
Përmbajtja 300 ml
Paketimi 20
Lloji i aditivit Aditiv për benzinë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.