INSECT SPONGE

Butësisht dhe lehtësisht largon insektet dhe papastërtitë nga qelqi, sipërfaqet e ngjyrosura dhe përbërësit plastikë – tërësisht dhe pa nevojë për gërvishtje ose gërryerje. Të dy anët e këtij sfungjeri janë bërë nga materiale të ndryshme.

Për qelq, sipërfaqe të ngjyrosura dhe përbërësit plastikë.

Kat. Nr: 576

Përdorimi: Spërkatëni Insect Remover në sipërfaqe dhe lejoni që të veprojë sipas shkallës së ndotjes. Punoni me një sfungjer ose leckë për të pastruar dhe shpëlarë me shumë ujë. Mos lejoni që të thahet te pjesa e ngjyrosur. I përshtatshëm për t’u përdorur përpara se të lani makinën me furça.

Paketimi: 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.