Lead substitute

Përbërjet nga plumbi tashmë janë  të ndaluara në më shumë vende të Evropës. Por motorët më të vjetër që kanë valvola të karburantit të rregulluara nga plumbi kanë probleme të tilla si që janë – shkallë më të lartë të konsumit në kushinetat e valvulave – një ulje e ndjeshme e kompresionit, duke rezultuar me fuqi më të ulët të motorit ose madje edhe dëmtim të motorit. Zëvendësimi i plumbit siguron funksionimin e duhur të motorit. Lubrifikon dhe mbron kushinetat e valvulave jo të shtrënguara nga konsumimi. Parandalon dëmtimin e motorit dhe kontribuon në kompresimin optimal.

Mund të përdoret në të gjithë motorët me benzinë që më parë kanë përdorur benzinë me plumb. Dozimi të bëhet pas mbushjes me karburant.

Кat nr 1838
Përdorimi Raporti i përzierjes është 1: 1000. 250 ml Lead Substitute është i mjaftueshëm për 250 litra karburant pa plumb. Dozimi mbi ose nën raportin e specifikuar duhet të shmanget. I përshtatshëm për automjete që më vonë kanë integruar katalizatorë.
Përmbajtja 250 ml
Paketimi 12
Lloji Aditiv për benzinë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.